Pensiuni-Cluj.com

by alvy Email

 

Banner Cazare Cluj Napoca

Cauti cazare in Cluj ?

Pensiuni-Cluj.com este un proiect in colaborare cu portalul de cazare CazareClujNapoca.ro unul dintre cele mai utilizate site-uri de cazare pentru Cluj Napoca. Dorim ca prin acest blog sa ajutam persoanele care cauta cazare in Cluj, iar pe administratorii de pensiuni sa le dam posibilitatea de a veni mai apropape de clienti cu oferta lor. Site-ul este supravegheat de un administrator care nu va permite cuvinte obscene sau acuzatii nefondate, tot blogul va functiona in functie de unele conditii de utilizare.

Cauti Hoteluri in Cluj?

Intra pe HoteluriCluj.com si vei gasi o gama larga de oferte de cazare la Hoteluri din Cluj Napoca.

Cazare.info - Cazare in Romania

Odata cu trecerea timpului, am capatat o mare experienta in domeniul cazarii in romania, ceea ce ne-a determinat sa face pasul catre un site national.

Asa s-a nascut Cazare.info, care este un site de cazare care incununa toate experienta noastra si prin care speram sa acoperim toate lipsurile curente ale zonei de turism online.

 

cazare romania

 

Cazare.info este baza pe un sistem cu mult diferit de ce am facut noi pana acum, deoarece este structurat dupa judete, atfel incat judetul Cluj are o pagina de prezentare in care sunt listate aleator orasele care le are in subordine geografic.

Fiecare oras in parte are si acesta o pagina unde sunt prezentate, in cazul nostru pentru orasul Cluj-Napoca prezinta toate unitatile de cazare din acesta, aleator. In candrul acestei pagini se poate utiliza filtarerea simpla, dupa nume sau stele ori tipul unitatii de cazare dorita, respectiv Pensiuni, Hoteluri, Vile sau Hosteluri, dar si mai avansata dupa bugetul disponibil ori facilitatile dorite.

In prezentarea unitatii exista poza principala a unitatii, descrierea acesteia si localizarea, tarifele practicate de acesta, localizarea pe harta, iar in dreapta acestora exista minim un numar de telefon completate de posibilitatea de a face o rezervare via mail si de intra in contact direct cu propietarul unitatii.

Avem incredea ca acest noi proiect va ajuta cu adevarat atat calatorii cat si propietarii de unitati de cazare.

Locuri verzi de relaxare în Cluj Napoca

by alvy Email

Locuitorii care duc o viațã activã în Cluj-Napoca, ca de altfel în orice oraș important al lumii, au nevoie deseori de pauze de la stresul cotidian și de la agitația prezentã pe strãzile celui mai mare oraș transilvãnean. Dar și turiștii care ajung în Cluj au nevoie de momente de relaxare în mijlocul agitației urbane, au nevoie de locuri verzi unde pot sã lase corpul sã se odihneascã și mintea sã hoinãreascã liberã. Aceste locuri sunt parcurile clujene.

Nu sunt foarte multe, din pãcate, dar sunt bine poziționate și foarte îmbietoare. Sunt exact ce are nevoie un turist obosit dupã o zi sau ore întregi de patrulat între obiectivele turistice ale orașului. Sunt ideale pentru oamenii de afaceri care cautã liniște și pace pentru punerea gândurilor în ordine dupã o zi de muncã istovitoare. Sunt perfecte pentru tinerii care preferã sã lucreze în aer liber, pe o bancã din parc, cu o bunã conexiune la internet. Sunt locul ideal și pentru cititul unei cãrți, pentru relaxarea împreunã cu prietenii sau pentru ieșirile cu cei mici.

Iatã, pe scurt, care sunt aceste oaze verzi în jungla de ciment a orașului și unde le puteți gãsi.

Parcul Centraleste principalul parc al Clujului, aflat în zona centralã a orașului, în imediata proximitate a Cluj Arena, stadionul U Cluj. Este una dintre cele mai mari zone verzi din oraș.

Parcul Iuliu Hațieganu mai este denumit și Parcul Babeș. Se aflã pe malul Someșului și dispune de trei sãli de sport, terenuri de fotbal, tenis și rugby în aer liber și locuri de joacã pentru copii.

Parcul Cetãțuia se aflã pe dealul Cetãțuia, în nordul orașului, de unde se pot admira spectaculoase peisaje asupra Clujului.

Parcul Etnografic ”Romulus Vuia”se aflã pe strada Tãietura Turcului, în cartierul Grigorescu, oferind turiștilor plimbãri în naturã prin mijlocul unui sat tradițional ardelean.

Grãdina Botanicã este situatã pe strada Republicii, nr 42, și este un loc minunat pentru admirarea frumuseților botanice din diverse colțuri ale lumii. Este idealã pentru plimbãri relaxante printre mulțimea de plante interesante.

Oricare dintre aceste zone verzi a-i alege, cu siguranțã cã nu vei regreta. Majoritatea pensiunilor din Cluj au în apropiere un parc verde, astfel încât vei gãsi unul în cel mai scurt timp. 

De ce sã-ți petreci concediul la pensiunile clujene

by alvy Email

Ne aflãm în mijlocul sezonului de concedii și excursii, adicã este exact momentul ideal sã iei o pauzã de la muncã și sã evadezi undeva pentru relaxare. Dacã nu ai planuri în afara țãrii și nici litoralul românesc nu te tenteazã prea mult, atunci poți lua în considerare vizitarea unei pãrți din propria țarã.

Ideea pe care o sugerãm noi este, desigur, orașul Cluj-Napoca. Motivele sunt destul de simple și foarte numeroase, dupã cum poți vedea mai jos.

Fiind al doilea oraș din România ca numãr de locuitori, Cluj-Napoca este unul dintre orașele reprezentative ale țãrii noastre. Dispune de o viațã culturalã foarte activã, de un centru universitar amplu și performant, de o multitudine de obiective turistice și atracții naturale atât în interiorul orașului, cât și în împrejurimile acestuia.

În primul rând, în calitate de turist în Cluj-Napoca te vei putea bucura de tot ceea ce aceastã fostã cetate medievalã are de oferit din punct de vedere istoric. Poți vizita monumente care vorbesc despre evenimente importante din istoria localitãții, clãdiri construite cu sute de ani în urmã, zidurile ale cetãții care proteja orașul de invadatori, precum și muzee în care sunt conservate numeroase fragmente din istoria clujeanã.

În al doilea rând, vei putea lua parte la viața activã a comunitãții prin participarea la mulțimea de evenimente care au loc în Cluj-Napoca, indiferent de perioada în care vei poposi aici. În fiecare zi, orașul clujean își invitã locuitorii și turiștii la filme, spectacole de operã sau teatru, expoziții, concerte, evenimente sportive, petreceri, festivaluri, lansãri și multe altele.

Nu trebuie sã-ți faci griji nici pentru cazarea în oraș. Pensiunile din Cluj te așteaptã cu servicii și condiții impecabile la prețuri mai mici decât vei gãsi la hoteluri. Majoritatea pensiunilor sunt plasate în zona centralã sau în apropierea obiectivelor turistice și zonelor de interes ale orașului, astfel încât poți alege dinainte zona care ți se pare cea mai potrivitã pentru tine.

 

Nu putem decât sã-ți dorim un concediu cât mai plãcut și spor la vizitarea orașului.  

Cele mai importante muzee din Cluj-Napoca

by alvy Email

Descoperirea adevãratã a unui oraș nou nu se face doar prin plimbãrile pe strãzile acestuia. Nici vizionarea tuturor obiectivelor turistice nu este de ajuns. Participarea la evenimente te ajutã în acest sens și te face parte din comunitate, dar nici așa nu ajungi sã descoperi cu adevãrat un oraș. Un lucru bine știut de cãtre toți turiștii experimentați este cã aroma unui oraș, personalitatea și caracterul lui sunt cel mai bine redate în muzeele acestuia.

 Acolo poți sã gãsești bucãți din istorie, pãrți din cultura acestuia, fãrâme din arta cu care se mândrește, dar și tradiții și obiceiuri care nu se mai practicã, dar care au format mentalitatea locuitorilor de-a lungul timpului.

 Cluj-Napoca nu duce lipsã de muzee, din fericire pentru locuitori și pentru turiștii care ajung în capitala Transilvaniei. Iatã câteva dintre cele mai importante muzee și adresa fiecãruia, pentru a le gãsi mai ușor.

 

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei
Strada Constantin Daicoviciu, nr 2.

Muzeul Zoologic
Strada Clinicilor, nr 5-7

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Parcul Etnografic ”Romulus Vuia”
Strada Tãietura Turcului, f.n.

Muzeul Botanic
Strada Republicii, nr 42

Muzeul de Mineralogie
Strada Mihail Kogãlniceanu, nr 1

Muzeul de Speologie ”Emil Racovițã”
Strada Sextil Pușcariu, nr 8

Muzeul de Farmacie
Piața Unirii, nr 28

Muzeul Universitãții
Strada Mihail Kogãlniceanu, nr 4

Muzeul de Paleontologie – Stratigrafie
Strada Mihail Kogãlniceanu, nr 1

Muzeul de Artã Cluj-Napoca
Piața Unirii, nr 30

 

Indiferent de tipul colecțiilor expuse de fiecare muzeu de mai sus, toate meritã sã le fie trecute pragurile din diverse motive. Chiar dacã nu ești un turist care de regulã viziteazã muzeele din orașul în care se aflã, ar trebui sã incluzi în itinerariul tãu din Cluj-Napoca cel puțin douã-trei din lista de mai sus, care sã te ajute sã înțelegi mai bine unde te afli și ce trecut are acest oraș. 

Dacã vei alege pensiunile clujene ca și opțiune de cazare în oraș, este important sã știi cã multe dintre ele se aflã în apropierea a cel puțin un muzeu interesant, astfel încât îți va fi ușor și confortabil sã le vizitezi. 

Rent-a-car pentru turiști în Cluj-Napoca

by alvy Email

Numãrul obiectivelor turistice din Cluj-Napoca reprezintã o provocare pentru orice turist care dorește sã le viziteze pe toate în perioada petrecutã în oraș. Clujul este o localitate extrem de importantã din punct de vedere istoric, fiind o fostã cetate medievalã care a reușit sã conserve multe lucruri interesante ce spun povești mai puțin cunoscute despre istoria neamului românesc.

 

Dar dacã istoria se aflã la ea acasã în Cluj-Napoca, de aici nu lipsesc nici frumusețile naturale. Turiștii care doresc sã se bucure de relaxare în mijlocul naturii pot alege Grãdina Botanicã, Parcul Central, Pãdurea Fãget sau alte zone verzi din oraș și împrejurimi.

 

Pentru o mobilitate idealã, turiștilor li se recomandã serviciile de rent-a-car, perfecte pentru deplasarea rapidã în interiorul orașului, dar și pentru vizitarea obiectivelor turistice din jurul acestuia. Zona centralã poate fi vizitatã la pas, deoarece principalele obiective turistice se aflã la distanțe pietonale unele de altele. Dacã doriți însã sã atingeți în câteva zile și alte atracții interesante, veți avea nevoie de un mijloc de transport mai rapid.

 

Locuri fascinante se aflã însã și în jurul orașului, putând fi vizitate în doar una sau douã zile, cu ajutorul unei mașini.

 

Amintim, spre exemplu, Salina din Turda. Fosta minã de sare reprezintã unul dintre cele mai vizitate obiective turistice nu doar din județul Cluj, ci și din țarã, datoritã investițiilor masive care au dus la modernizarea acesteia. Salina se aflã la doar 30 de kilometri de Cluj, o distanțã ușor de acoperit în mai puțin de 30 de minute cu mașina.

 

De la Salinã, turiștii pot continua drumul spre frumusețile naturale ale Cheilor Turzii. Acestea se aflã la aproximativ 12 kilometri distanțã de Turda, oferind turiștilor posibilitatea unei escapade în naturã. O datã ajunși la destinație, aceștia pot alege sã urmeze traseul turistic din chei și sã admire peisajele impresionante care li se aștern în fața ochilor, sau pot sã se relaxeze la iarbã verde, zona fiind perfectã pentru camping.

 

Iubitorii de animale pot alege zona Pãdurii Fãget, unde existã un zooparc ce oferã turiștilor oportunitatea de a interacționa cu diverse animale prin mângâierea și hrãnirea acestora. Complexul se numește Moara de Vânt și se aflã la aproximativ 15 kilometri de Cluj.

 

Pentru turiști, aceste destinații și multe altele pot fi atinse într-un timp scurt doar prin intermediul unei mașini închiriate. Mijloacele de transport în comun nu au acces în toate zonele, iar prețurile companiilor de taxi presupun costuri mult mai ridicate. 

De ce sã alegi rent-a-car în Cluj?

by alvy Email

Cluj-Napoca este al doilea oraș ca mãrime din România, ceea ce face din acesta nu doar o atracție turisticã importantã, dar și un centru cultural, business și universitar extrem de aglomerat.

 

Anual, mii de turiști din țarã și strãinãtate poposesc în capitala Ardealului, fie pentru doar câteva zile, fie pentru o perioadã mai lungã. Obiectivele turistice din oraș și din împrejurimi sunt des vizitate, deși numãrul lor impresionant impune deseori o selecție din partea turiștilor care nu au timpul sau mijloacele de transport necesare pentru a le vizita pe toate.

 

Alte motive pentru care Clujul este unul dintre cele mai vizitate orașe din România sunt legate de evenimentele diverse și de conferințele de afaceri care au loc aici. Oamenii de afaceri care ajung cu avionul în Cluj au nevoie de o mobilitate maximã pentru a-și respecta programul. Din acest motiv, serviciile de rent-a-car sunt foarte des utilizate de aceștia.

 

Din punct de vedere turistic, o mașinã de închiriat ar putea sã reprezinte o metodã utilã pentru turiștii care vor sã se descurce rapid într-un oraș destul de aglomerat. Mijloacele de transport în comun sunt bine puse la punct și oferã o oarecare rapiditate, dar ele nu ating fiecare punct de interes din oraș și mai ales pe cele aflate la marginea acestuia.

 

Pentru turiștii pe care îi sperie aglomerația și aparenta lipsã a locurilor de parcare, este important de știut cã în zona centralã a orașului sunt mai multe parcãri cu platã care au tarife mai mult decât decât acceptabile în timpul sãptãmânii. Iar în weekend-uri, locurile de parcare din centrul Clujului nu sunt un motiv de îngrijorare. În pãrțile mai lãturalnice ale orașului, întotdeauna vor exista locuri de parcare disponibile.

 

În plus, multe mașini de închiriat au disponibile sisteme GPS, care ajutã turiștii sã se ghideze rapid și precis în traficul orașului. Așadar, dacã sunteți interesați sã vedeți toate obiectivele turistice ale Clujului în doar câteva zile, serviciul de rent-a-car este soluția care va face acest lucru posibil. Mașinile închiriate sunt ideale și pentru oamenii de afaceri care ajung în Cluj, datoritã aceluiași mare avantaj: mobilitate.

 

 

Indiferent de scopul pentru care vã aflați în orașul din inima Transilvaniei, companiile de rent-a-car oferã o gamã largã de modele de mașini, potrivite nevoilor și bugetelor fiecãruia dintre voi. 

Descopera Transilvania si frumusetiile acestui taram

by alvy Email

În inima Transilvaniei se află unul dintre cele mai frumoase oraşe ale României, fostă cetate medievală, cu o istorie îndelungată, municipiul Cluj Napoca. Fiecare turist care îî trece pragul poate admira rapiditatea cu care Clujul s-a dezvoltat de-a lungul anilor, ajungând în prezent un puternic centru universitar și medical, cu o economie în continuă creștere și cu oameni primitori. Investițiile străine care au crescut valoarea finaciară, obiectivele turistice cu o importantă încărcătură istorică și locurile de relaxare puse la dispoziție au atras asupra Clujului denumirea neoficială de capitala Transilvaniei.

Cele trei piețe centrale au Clujului adăpostesc cele mai importante obiective turistice de vizitat. Piața Unirii oferă locul perfect pentru descoperirea istoriei îndelungate a orașului. Aici se găsește măreața Biserică Catolică Sfântul Mihail, o construcție gotică, ridicată pe mai multe faze între anii 1316 – 1390 și 1410 – 1487. Biserica este considerată unul dintre monumentele emblematice ale orașului, având 70 m lungime și o înălțime maximă de 80 m. În lateralul lăcașului de cult se găsește Statuia lui Matei Corvin, operă a artiștilor János Fadrusz și Lajos Pákey, dezvelită în anul 1902 în cinstea marelui fiu al orașului. Totodată, Piața Unirii este epicentrul vieții culturale al orașului și locul preferat de întâlnire al tinerilor. De-a lungul laturilor pieții se găsesc monumente istorice conservate în cele mai bune condiții precum Muzeul de Artă, Palatul Banffy, Vechea clădirea a Primăriei și clădirea vechiului Hotel Continental.

Plecând din Piața Unirii se poate ajunge în Piața Avram Iancu pe Bulevardul Eroilor sau pe Strada în Oglindă. Piața Avram Iancu este piața cu cele mai multe denumiri purtate de-a lungul timpului, printre acestea numărându-se Piața Trencseni Ferenc în anii 1700, Piața EMKE, Piața Bocskai din anul 1906, Piața Cuza Vodă din anul 1923, după care a fost denumit pe rând Piața Hitler, Piața Malinovski, Piața Victoriei și Piața Avram Iancu. În mijlocul pieței se găsește Catedrala Mitropolitană Ortodoxă– construită între 1923 – 1933 și Statuia lui Avram Iancu - ridicată în 1995 în cinstea memoriei personajului istoric român. De asemenea, pe laturile pieței se pot vizita Regionala CFR, Teatrul Național și Opera Română, Palatul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului, Palatul de Finanțe Cluj și Palatul de Justiție cu Tribunalul Cluj.

Piața Muzeului reprezintă locul perfect de promenadă și de evadare din zgomotul citadin. În perioada caldă cafenele și cluburile își așteaptă clienții pe terase umbrite de copaci bătrâni, iar pe toată perioada anului se organizează târguri și concerte. Aici se pot admira Casa Matei Corvin, Obeliscul Karolina și Biserica și Mănăstirea Franciscană.

Dacă ajungeți în Cluj Napoca, vă recomnadăm să vizitați și celelate orașe medievale din Transilvania precum Sibiu, cu mărginimea Sibiului, Târgu Mureș, Orăștie, Sighișoara, Brașov și zona Branului (Moieciu, Bran și Fundata) și Bistrița. Pentru a citi mai multe informatii despre zona Moeciu dati click aici

Ce poti sa vizitezi in Cluj Napoca?

by alvy Email

 

O data cu relanzarea site-ului ClujTravel.com veti putea gasi cele mai interesante articole si informatii despre locurile ce merita sa fie vizitate in Cluj Napoca si in implrejurimi.

 Mai jos gasiti o parte din articolul de relanzare a proiectului "ClujTravel"

Acum 1104 zile am inceput proiectul numit “ClujTravel” prin care am incercat sa creeam “o platforma” turistica dedicata Clujului, cu misiunea de a ajuta turistii care tranziteaza Clujul si clujenii care vor sa descopere acest oras frumos.

Nu am reusit sa ducem proiectul catre directia in care am vrut si dupa 1 an de viata “ClujTravel” a fost pus pe pauza, dar fara sa renuntam la ideea ca intr-o zi proiectul va renaste.logo-site

In luna Iunie am pus bazele si pana la 1 iulie, 3 ani mai tarziu, proiectul “ClujTravel” a primit un nou inceput si o noua viziune. Dorim ca prin ClujTravel.com sa creeam o platformă dedicată clujenilor şi celor care vin să ne viziteze oraşul, dar şi împrejurimile, despre atracţiile turistice din Cluj Napoca şi judeţul Cluj.

Am împărțit site-ul pe diferite categorii, reușind să oferim informaţii complete despre actracţiile naturale, cultura, educaţia, obiectivele turistice, serviciile turistice şi recomandările pentru petrecerea timpului liber în judeţul Cluj. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a găsi informaţii şi poze despre unităţile de cazare din Cluj, pregătite pentru a vă oferi acomodare pe durata şederii voastre în oraş.

Noul site ClujTravel.com vine cu o interfaţă mai prietenoasă, mai bine structurată, cu un design simplu şi cu posibilitatea de a găsi informaţiile căutate mult mai repede. Noua platformă oferă o cale de comunicare mult mai accesibilă şi mai bine structurată pentru cei care caută informaţii despre Cluj Napoca şi judeţul Cluj.

Pensiunea Bellagio - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Bellagio - Cluj Napoca

Pensiunea Bellagio se afla in zona centrala a orasului Cluj Napoca intr-o zona de case pe strada Mihai Veliciu ( strada secundara) oferind linistea de care aveti nevoie.


Pensiunea ofera cazare in Cluj la 3 si 4 stele in 15 camere din care 6 camere duble cu pat matrimonial, 4 camere duble twin cu 2 paturi si 4 camere single. Pentru persoanele cu dizabilitati oferim o camera la parterul pensiunii special amenajata.

pensiuni cluj


Vezi datele de contact, tarifele si poze de la Pensiunea Bellagio din Cluj NapocaDescopera orasul Cluj Napoca

by alvy Email

Orasul Cluj Napoca se afla situat in centrul Transilvaniei, fiind denumit de altfel si ''Inima Transilvaniei''. Acesta este asezat pe vaile raurilor Somesul Mic si Nadas. Clima sa este influentata de apropierea Muntilor Apuseni.

In prezent are o populatie de peste 320.000 de locuitori, la care se adauga anual alte cateva zeci de mii de studenti.

Cluj Napoca are legatura directa la magistralele rutiere si feroviare. In oras se gaseste si un aeroport international.

Atractiile turistice din Cluj Napoca :

- Parcul Central Simion Barnutiu avand o vechime de peste 180 de ani, fiind unul dintre principalele puncte de relaxare din oras - Fagetul Clujului zona naturala protejata, fiind considerat monument al naturii de interes national - Dealul si Padurea Hoia este un loc important de recreere in weekend - Fanatele Clujului este o rezervatie botanica avand o vegetatie de tip stepa est-europeana si asiatica - Statuia Sfantul Gheorghe ucigand balaurul a fost realizata in 1373, fiind prima statuie ecvestra de for public a Renasterii timpurii din Europa - Lupa Capitolina este o copie a celei aflate in Roma, fiind data de municipalitatea din Roma in anul 1921. - Statuia lui Baba Novac construita de Virgil Fulicea in anul 1975 - Obeliscul Carolina este cel mai vechi monument laic din oras - Statuia ecvestra a lui Mihai VIteazu sculptata de Marius Butunoiu - Monumentul lui Avram Iancu sculptat de Ilie Berindei - Statuia lui Mihai Eminescu sculptatat de Ovidiu Maitec - Grardina Botanica a fost fondata in anul 1920 si se intinde pe o suprafata de aproape 14 hectare - Crucea de pe Cetatuie inaltata in memoria martirilor de la Revolutia din 1948-1949

Aveti prin urmare destule motive sa vizitati orasul Cluj Napoca. Pentru cazare in Cluj Napoca puteti alege apartamentele inchiriate in regim hotelier pe care le gasiti in centrul orasului sau hotelurile din Cluj, pensiunile sau vilele.

Cluj Napoca, un oras cosmopolit

by alvy Email

Cluj Napoca este un oras cosmopolit, care a cunoscut o puternica dezvoltare la nivel economic si si-a castigat notorietatea in ultimii ani prin numeroasele multinationale care au gasit aici resursele necesare si suficiente pentru a-si dezvolta business-urile. Ceea ce s-a intamplat !

[...] Poze Cluj (7) Vazuta din perspectiva economica, situatia este de natura win-win. Pe de-o parte tinerii sunt recrutati de multe ori inca de pe bancile scolii si nu mai au grija cautarii unui loc de munca deoarece piata ii favorizeaza in raport cu alte judete tocmai prin venirea acestor firme care scad cu mult rata somajului la nivelul municipiului si implicit al judetului. Pe de alta parte aceste multinationale reusesc prin optimizarea activitatii si cheltuielile mai reduse cu forta de munca sa isi desfasoare activitatile curente, si nu numai, la un standard ridicat din punct de vedere calitativ cu generarea veniturilor aferente.

Iar daca si Clujul are de castigat, atat la nivel statistic, al cifrelor cat si la nivelul cresterii notorietatii, dupa cum afirmam mai sus, cu atat mai bine!

Poze din Cluj Napca (2)

 

In plus, si in domeniul serviciilor se cunosc cresteri semnificative la nivel de profitabilitate, la nivelul cantinelor, a restaurantelor, fast-food-urilor, a celor care ofera servicii de catering, de evenimente ocazionate de diverse intalniri, conferinte, traininguri, prezentari, cat si la nivelul pietei unitatilor de cazare, a vilelor, a hotelurilor din Cluj. Multi dintre cei care vin in delegatii in Cluj-Napoca prefera sa fie cazati la un hotel din Cluj, de preferinta hotel de 4 stele cel putin, sau inchiriaza un apartament in regim hotelier in Cluj-Napoca, piata punand la dispozitia acestora chiar si apartamente de lux in regim hotelier in Cluj-Napoca.

[...] Articolul complet il gasiti pe CazareClujNapoca.ro/Blog

Pensiunea Armonia

by alvy Email

 

Daca esti in cautare de cazare in cluj intr-on zona mai linistita, noi Pensiuni-Cluj.ro iti recomandam Pensiunea Armonia.

pensiuea amnezia

Numele Armonia denota o potrivire desavarsita a unor elemente. In cazul nostru am putea vorbi despre armonia speciala dintre natura creata de Dumnezeu si locul In care pentru putin timp te poti refugia pentru a petrece In liniste momente departe de lumea tumultuoasa In care ne aflam.

Â

rezerva pensiunea armoniaPensiunea Zbor - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea ZBOR ofera cazare in Cluj Napoca, langa Aeroportul International Cluj Napoca, la o distanta de 2 km.Pe o raza de 3 km se afla  Iulius Mall,  Expo Transilvania, Parcul Logistic Transilvania, Parcul Logistic  TETAROM  2, Campusul Emerson. Pensiunea Zbor este situata  intr-o zona linistita de case, in cartierului Someseni, pe str. Tractoristilor nr 2a, la o distanta de 100 m de soseaua care face legatura intre aeroport si centrul orasului, in spatele bisericii ortodoxe Nasterea Maicii Domnului. 

pensiunea Zbor cluj

 

Cazarea la Pensiunea Zbor se face in apartamente, camere duble, camere triple. Toate camerele sunt spatioase, ultra finisate, mobilate modern, cu baie proprie, cu balcon, dotate cu televizor, internet prin cablu si wireless, incalzire centrala. Bucataria este dotata complet si impreuna cu livingul are o suprafata de 60mp

 

Vezi preturi si date de contactPensiunea Verona Aeroport Cazare Cluj 4 stele ****

by alvy Email

Pensiunea Verona Aeroport Cazare Cluj 4 stele ****


Pensiunea Verona Aeroport dispune de loc de joaca interior pt copii va ofera conditii de hotel la pret de pensiune si in regim hotelier, produse turistice extraordinare, ridicari aeroport, curatenie, servicii de inalta calitate,busines corner,rent a car,styling corner,bucatarie comuna, salon fumatori si nefumatori.

Camerele spatioase de aprox 30 mp,cu dormitor confortabil,baie cu cada, wc, bideu, hol, plasma lcd si fructe

 

pensiunea casa verona cluj

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Verona Aeroport din Cluj Napoca, Click mai jos:

hPensiunea Zbor Cluj 3 stele ***

by alvy Email

Pensiunea Zbor Cluj 3 stele ***

Pensiunea Zbor ieste situata in Cluj Napoca intr-o zona linistita a cartierului Someseni pe str. Tractoristilor nr 2, la o distanta de 3km de aieroport si 3. 5km de Iulius mall in constructie noua.

 

pensiunea zbor cluj

 

Daca doriti sa faceti o rezervare la Pensiunea Zbor din Cluj Napoca click mai jos:Pensiunea Popan - Cluj napoca 3 stele

by alvy Email

pensiunea popan cluj

 

Pentru mai multe informatii, numar de telefon, email sau rezervare rapida

CLICK AICIPensiunea Mioval 2** - cazare Ieftin Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Mioval - Cluj Napoca

Pensiunea Mioval va ofera cazare in Cluj Napoca in camere de 2 ** si 3 *** stele.
Camerele de 3 *** beneficiaza de baie in camere, pe langa celalalte faclitati.

Pensiunea din Cluj Napoca este situata in zona AutoGara Cluj Napoca, la 2 min de mers pe jos de Scl de Politie din Cluj Napoca si aproape de Gara Cluj Napoca si Spitalelel de pe strada Hore.

�

Pensiunea Mioval


Pentru informatii de contact si tarife accesati link-ul de mai jos:
http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Mioval-6.html


 

 

Pensiune Hostel Popan Cluj Napoca - 2 stele

by alvy Email

Cazare Hostel Cluj Napoca

hostel popan cluj

Pentru mai multe informatii privind Pensiunea Hostel Popan precum si mai multe poze

CLICK AICIPensiunea Verona Aeroport - 4 stele Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Verona aeroport, situata langa aeroportul cluj napoca, la 1km de centrul orasului si centrul istoric.

 

pensiunea Verona Cluj Napoca

 

Pentru mai multe informatii, numar de telefon, email sau rezervare rapida

CLICK AICIPensiunea Casa Gia

by alvy Email

Pensiune Casa Gia este o pensiune de 4 stele si este situata la intrarea in Cluj Napoca, dinspre Oradea, din drumul E60,zona Polus Center-Cora-Kaufland.

pensiunea casa gia cluj

 

Pentru mai multe informatii, numar de telefon, email sau rezervare rapida

CLICK AICIForum de calatorii si traveling

by alvy Email

Pentru ca suntem foarte atrasi de tot ce inseamna turism in Romania dar si de cel din afara granitelor, noi cei de la Klain, am pus pe picioare un forum turistic in care vrem sa prezentam cu bune si cu rele cam tot ce are de oferit atat turismul din romania cat si cel din strainatate.

 

Proiectul a luat fiinta prin Calatoresc.ro, proiect in are am plecat la drum cu: respectarea user-ului, fotografului si a articolelor, totodata am decis ca este nevoie si de o mica motivatie pentru un bun inceput.

Pentru asta am lansat un concurs, unde avem ca tema "Tu pe unde ai calatorit ?", in care dam 3 premii sub forma unor sejururi.

 

Pentru mai multe informatii despre concurs va rugam sa intrati aici.


TU ai sange de Calator? Hai pe forum si povestete pe unde ai fost sau de unde esti.Pensiunea Dia Land - Langa Cluj

by alvy Email

Pensiunea Dia Land are 4 stele si este situata la doar 7 km de Cluj-Napoca pe Drumul European E 81.

pensiunea dia land cluj

 

Pentru mai multe informatii, numar de telefon, email sau rezervare rapida

CLICK AICIVila Cetatuia 4 stele Cluj Napoca

by alvy Email

 

vila cetatuia cluj


Pentru mai multe informatii privind Vila Cetatuia precum si mai multe poze CLICK pe REZERVARE

 

rezerva vila cetatuiaPensiunea Cluj - din Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Cluj - din Cluj Napoca

Pensiunea Cluj este clasificata ca pensiune de 3 stele (***) si este amplasata intr-o zona linistita, usor accesibila de pe Calea Turzii si strada Observator, cele mai circulate artere de tranzitare a Clujului. Pensiunea se afla in apropiere de Spitalul de Recuperare din Cluj, Gradina Botanica si Facultatea Tehnica - UTCN.

Posibilitate de plata cu card; acceptam atat VISA cat si MasterCard pentru plata servciilor noastre.

 

Pensiunea Cluj

 

Pentru mai multe detalii sau localizare pe Harta Clujului:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Cluj-25.html

Cazare Ieftina Cluj - Pensiunea Cluj


 

 

Pensiunea Mellis - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Mellis - Cluj Napoca

Pensiunea Mellis este localizata pe strada Moldovei nr.5, aproape de Parcul Central si de marile spitale din Cluj.

 

Pensiunea Mellis Cluj Napoca

 

Telefon: (+4) 0264 - 418641
Mobil: (+4) 0722 32 26 46
Fax: (+4) 0264 418641

Pentru mai multe informatii : Pensiunea Mellis

Servicii suplimentare:

- piscina pentru perioada de vara
- aparat de lustruit pantofii
- solar, sauna
- seif in camere


Pensiuni ClujPensiunea Verona - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Verona - Cluj Napoca

Pensiunea Verona se afla in inima Clujului, langa toate institutiile medicale importante din oras, precum si langa universitatea Babes Bolay, primarie, la 5 minute pe jos de centrul orasului.

Â

Â

pensiunea verona cluj

Â

Pentru mai multe detalii, preturi sau localizare pe Harta Clujului:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni/Verona-103.html

ÂPensiunea Ester - Cluj Napoca

by alvy Email

 

Pensiunea Ester - Cluj Napoca

Pensiunea Ester Cluj Napoca

Pensiunea este situata in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, in apropiere de : Institutul Oncologic "Ion Chiricuta", Gradina Botanica "Alexandru Borza", Clinica de Neurologie si Neurochirurgie, Universitatea de Medicina, Spitalul Clinic Judetean.

Pentru mai multe detalii, preturi sau localizare pe Harta Clujului:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni/Ester-101.html
Pensiunea Mora - Cazare langa Clinicile din Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Mora - Cazare langa Clinicile din Cluj Napoca

Pensiunea Mora , o locatie noua si moderna  este situata in zona centrala a orasului Cluj Napoca,in apropierea Gradinii Botanice.

Pensiunea Mora Cluj Napoca

Pensiunea este la 5-10 minute de mers pe jos de CASA DE CULTURA A STUDENTILOR,de CLINICA PRIVATA LUKMED si SCANDIA IMAGISTICA (Radiologie-Imagistica Medicala).

Mai multe detalii, poze, tarife si date de contact...Click aici
Pensiunea Casa Boca - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Casa Boca - Cluj Napoca

Pensiunea Casa Boca este situata pe strada Campului, in cartierul Manastur, intr-o zona linistita.

Este dotata cu: TV in camere,internet Wireless,parcare proprie, plata cu cardul, pe langa acestea ofera si sala de conferinta.

 

Pensiunea Casa Boca Cluj Napoca

 

Pentru mai multe detalii, preturi sau localizare pe Harta Clujului: http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Casa-Boca-42.htmlPensiunea Boema 3*** - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Boema 3*** - Cluj Napoca

Pensiunea Boema din Cluj Napoca este situata in apropierea Parcului Mare din Cluj Napoca, Stadionul Ion Moinea, Fabrica de Bere din Cluj si aproape de importantele clinici din Cluj.

 

Pensiunea Boema Cluj

Pentru mai multe informatii dspre Pensiunea Boema accesati link-ul de mai jos:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Boema-85.html

 Pensiunea Vidalis in Cluj Napoca - Pensiune de 3 *** stele

by alvy Email

Pensiunea Videlis Cluj Napoca - Cazare la Pensiune de 3 stele in Cluj Napoca

Pensiunea Vidalis*** este situata in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca in vecinatatea principalelor Clinici, Centre Universitare si a Gradinii Botanice.

Pensiunea Vidalis - Cluj Napoca - dispune de un apartament cu terasa proprie si vedere spre oras, 5 camere duble si 2 camere single.Fiecare camera are un design personalizat,baie proprie, TV si conexiune internet.

 

Pensiunea Vidalis CLuj

 

Pentru mai multe detalii, poze, tarife sau  date de contact........ click aici


Pensiuni Cluj 

 

Pensiunea Maria - loc. Floresti

by alvy Email

Pensiunea Maria se afla in localitatea Floresti la pe o strada paralele cu drumul principal de iesire spre Oradea, din Orasul Cluj Napoca.

 

Pensiunea Maria Cluj Napoca

Pentru mai multe detalii, preturi,poze sau localizare pe Harta Clujului:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/cazare-langa-cluj-napoca/langa-cluj-Pensiunea-Maria-81.html


Pensiuni Cluj

 

Pensiunea Monica House - Mera

by alvy Email

Pensiunea Monica House, se afla la in localitatea Mera, spre drumul spre Zalau, de la iesirea din orasul Cluj Napoca.

Pensiunea va asteapta intr-un anturaj placut, la marginea Municipiului Cluj-Napoca, in localitatea Mera

 

Pensiunea Monica House Cluj Napoca

Pentru mai multe detalii, preturi,poze sau localizare pe Harta Clujului:Pensiuni Cluj Pensiunea Domeniul Regilor - Salicea

by alvy Email

Pensiunea Domeniul Regilor - Salicea:

Daca cauti o pensiune nu foarte departe de Cluj Napoca, insa intr-o zona frumoasa, verde si lipsita de zapaceala orasului Cluj, iti recomandam Pensiunea Domeniul Regilor. Situata între localitatile Salicea ºi Ciurila la aprox 15 km de Cluj-Napoca pe DJ 107, într-un cadru natural deosebit de frumos ºi liniºtit.

Pensiunea Domeniul Regilor Cluj Napoca

 

Pentru mai multe detalii, preturi,poze sau localizare pe Harta Clujului:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/cazare-langa-cluj-napoca/langa-cluj-Domeniul-Regilor-53.html


Pensiuni Cluj Pensiunea Deja Vu - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Deja Vu - Cluj Napoca

Pensiunea « DEJA VU » este situata intr-una din zonele rezidentiale ale orasului Cluj-Napoca, in cartierul Grigorescu. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, minibar/frigider, tv color, cablu tv si decoder suplimentar de programe, acces internet, telefon, uscator de par, cabina dus sau cada, neutralizator de mirosuri si odorizant.

 

Pensiunea Deja Vu Cluj Napoca

Pentru mai multe detalii, preturi,poze sau localizare pe Harta Clujului:Pensiuni Cluj Pensiunea Colibri - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Colibri - Cluj Napoca

Pensiunea Colibri din Cluj Napocaeste situata pe malul lacului Gheorgheni,  la 200 m de IULIUS MALL, la 5 minute de Facultatea de Stiinte Economice(UBB,)la numai 2,5km (10 minute) de centrul orasului si in imediata apropiere a centrului expozitional EXPO TRANSILVANIA.

Pensiunea Colibri Cluj Napoca

Pentru mai multe detalii, preturi sau localizare pe Harta Clujului

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Colibri-18.htmlPensiunea Max - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Max - Cluj Napoca

Pensiunea MAX este situata pe Str. G-ral Traian Mosoiu nr. 64, aproape de Orasul vechi - Clujul istoric, de Teatrul National, Catedrala Ortodoxa sau Tribunalul Cluj, Spitalul Militar, Clinica de ginecologie Gynia, la cateva minute de Spitalul de Ortopedie si Facultatea de Stiinte Politice.

Pensiunea Max Cluj Napoca

 

Mai multe detalii:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Max-28.htmlPensiunea Bruky - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Bruky - Cluj Napoca

Pensiunea Bruky se afla la intrarea in Cluj Napoca, in cartierul Someseni, langa Aeroportul International din Cluj Napoca.

 

Pensiunea Bruky Cluj Napoca

Detalii privind Pensiunea Bruky:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Bruky-22.html

 

 Pensiunea Pedro - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Pedro - Cluj Napoca

Se afla in Cluj Napoca, pe strada Paris, aproape de centrul istoric al orasului.

 

Pensiunea Pedro Cluj Napoca

 

Pentru mai multe detalii, preturi sau localizare pe Harta Clujului:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Pedro-19.html

 Pensiunea Paris - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Paris - 3 stele *** - Cluj Napoca

Pensiunea Paris este situata in Cluj-Napoca, in apropierea centrului istoric, intr-o zona linistita, usor accesibila auto, va pune la dispozitie servicii de cazare si masa intr-o ambianta placuta.

 

Pensiunea Paris Cluj Napoca

Pentru mai multe detalii sau localizare pe Harta Clujului:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Paris-32.html

 Pensiunea Elias - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Elias - Cluj Napoca

Pensiunea Elias se afla la 20 m de intersectia strazii Paris cu Marasesti. Distanta de la pensiune in centru orasului Cluj Napoca este de 5 min cu Taxi sau 10-15 min de mers pe jos; raportata la Gara 5 min si fata de Aeroport 15 min, cu Taxi

In apropierea noastra se afla Medicala 3, Spitalui Stanca, Spitalul Clujana si Clinica Optilens - Opticris

 

Pensiunea Elias Cluj Napoca

Pentru mai multe detalii sau localizare pe Harta Clujului:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Elias-21.html

 Pensiunea Siago - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Siago din Cluj Napoca:

Pensiunea este situata in centrul orasului Cluj Napoca, aproape de Clininile din Cluj Napoca, de Casa de Cultura a Studentilor sau Gradina Botanica din Cluj Napoca. Pensiunea va ofera conditii de 3 stele.

 

Pensiunea Siago Cluj Napoca

 

Datele de contact si localizarea pe harta a Pensiunii Siago le gasiti la link-ul de mai jos:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Siago-79.htmlVila Vanda - Cluj

by alvy Email

Cazare la Vila Vanda - Cluj Napoca

Vila Vanda din Cluj Napoca, se afla aproape de Piata Avram Iancu si alte puncte importante din Cluj: Teatrul National, Administratia Financiara, Judecatoria, Curtea de apel, Tribunalul, Catedrala Arhiepiscopala Ortodoxa, Spitalul Militar, Casa Armatei.

 

Vila Vanda Cluj Napoca

Pentru alte informatii si date de contact intrati pe link-ul de mai jos:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/vile-Cluj/vila-Vanda-33.html

 Pensiunea Brici - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Brici - Cluj Napoca 3 stele ***

Pensiunea Brici ofera cazare la pensiune de 3 stele in Cluj Napoca. Pensiunea Brici are o capacitate de 12 locuri, compusa din 5 camere.

 

Pensiunea Brici Cluj Napoca

 

Pentru informatii:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Brici-78.html

 

 

Cazare Romania

by alvy Email

Link: /cazare-romania

Daca ati ajuns pe site-ul nostru dar cautati cazare in alte localitati va dam cateva recomandari:

- Oferte de cazare in Sibiu:  www.CazareSibiu.com si blogul www.pensiuni-sibiu.com - Oferte de cazare in Targu Mures www.CazareTarguMures.ro

 

 

Pensiunea Dorobantilor - Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiunea Dorobantilor - Cluj Napoca

Pensiunea Dorobantilor de 2 stele - se afla in Cluj Napoca, in centru orasului, apropate de Treatru National, Catedrala Orodoxa din Cluj Napoca, Tribunatul Cluj. 

Pentru localizarea ei, cum intri pe Calea Dorobanti, pe stanga se afla o cladire in cladire in constructie (in rosu), iar in spatele acestea se afla Pensiunea Dorobantilor.

 

Pensiunea Dorobantilor Cluj Napoca

Pentru detalii intra pe www.CazareClujNapoca.ro :

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Dorobantilor-76.html

 

Pensiuni Cluj Restaurante ClujPensiunea Casa Zanelor - Floresti 4 ****

by alvy Email

Pensiunea Casa Zanelor  - Floresti 4 ****

Pensiunea Casa Zanelor din Floresti, judetul Cluj. Este un locul unde poti sa gasesti, piscina, terasa, sali de conferinta si restaurat, aproape de orasul Cluj Napoca

 

Pensiunea Casa Zanelor Floresti

 

Informatii:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/cazare-langa-cluj-napoca/langa-cluj-Casa-Zanelor-55.html

 

Pensiuni Cluj Restaurante ClujPensiunea Clasic - Floresti 4 ****

by alvy Email

Pensiunea Clasic - Floresti 4 ****

Pensiunea Clasic din Floresti, judetul Cluj este situata langa orasul Cluj Napoca.

Este situata intr-o zona linistita. Recomandata pentru cei ce poseda un autovehicul si vin in Cluj Napoca.

Pensiunea Clasic Floresti

 

Pentru informatii:

http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/cazare-langa-cluj-napoca/langa-cluj-Pensiunea-Clasic-71.html

 Pensiuni Cluj Napoca

by alvy Email

Pensiuni in Cluj Napoca: Piata pensiunilor din Cluj Napoca s-a dezvoltat intr-un ritm alert in ultima perioada. Numarul pensiunilor a crescut o sata cu cerinta mare pe acest sector de cazare in Cluj, insa o data cu sosirea crizei pensiunile sunt nevoite sa fie mai competente si sa perceapa tarife pe masura servicilor oferite.  

Pentru oferte intrati pe : Pensiuni Cluj 

 

Cauti Cazare la Pensiuni in Cluj Napoca???

by alvy Email

Cauti Cazare la Pensiuni in Cluj Napoca??? Atunci afla mai multe despre oferta si serviciile de pe piata Pensiunilor din Cluj Napoca pe unul dintre cele mai actuale site-uri din domeniu decicate pe zona Cluj, site-ul:  www.CazareClujNapoca.ro

 

Pensiuni de 5 si 4 stele

by alvy Email

Pensiuni din Cluj Napoca la conditii de 4 si 5 stele: Va vom da numele si adresa pensiunilor din Cluj Napoca de 4 si 5 stele - date furnizate de www.CazareClujNapoca.ro: - Pensiunea Deja Vu de ***** stele, este situata pe strada Ion Ghica nr.2 Cluj-Napoca, in cartierul Grigorescu - Pensiunea Caramell de **** stele, este situata pe strada Regina Maria,nr. 15 Cluj Napoca in Colonia Borhanci - cart. Gheorgheni

 

 

Pensiuni de 3*** stele

by alvy Email

Pensiuni din Cluj Napocala conditii de 3 stele: Date furnizate de CazareClujNapoca.ro - Pensiuni Cluj

Pensiunea Mioval (camere 2 si 3 stele)- Partizanilor 33 Cluj Napoca

Pensiunea Leea Lux Calugareni - nr. 31. Cluj Napoca Pensiunea Mercur - str. Detunata, nr. 1, Cluj Napoca, cod 400434

Pensiunea Mures - Str. Corneliu Coposu, nr. 172, Cluj Napoca

Pensiunea Max - Str. G-ral Traian Mosoiu nr. 64, Cluj Napoca

Pensiunea Casa Boca - str. Campului nr. 197 A, Cluj Napoca

Pensiunea Mora - Str. Prof. Dr. Ghe. Marinescu Nr. 94, Cluj Napoca Pensiunea Paris - str. Paris, nr. 103-105, Cluj Napoca

Pensiunea Cluj - Str. Meteor 71B, Cluj Napoca Pensiunea Pedro - Str. Paris 89/B, Cluj Napoca

Pensiunea Elias - Str. Paris 89/B, Cluj Napoca

Pensiunea Casa Raul - str. Migdalului nr.5 - Cluj Napoca

Pensiunea Schwartz - Str. Rasaritului Nr. 15 Cluj Napoca

 

Pensiuni de 2** stele

by alvy Email

Pensiuni din Cluj Napoca la conditii de 2 stele:

Pensiunea Mioval - Cazare ieftina Cluj

Pensiunea Colibri - Pensiuni Cluj

Pensiunea Monor - Cazare Cluj

Pensiunea Excelenta - Cazare Cluj

Pensiunea Mellis - Cazare Cluj

Pensiunea Bruky - Cazare ieftina

 

Vezi mai multe Pensiuni din Cluj sau descopera Restaurantele din orasul Cluj